Kunststof ramen en deuren

Hoogwaardige raam-, deur- en schuifraamsystemen

Kunststof schrijnwerk

Basismateriaal is hoogwaardig PVC-U, klimaatvriendelijk op basis van calcium – zink. Daardoor bereikt men een hoge weerstand aan licht – en weersomstandigheden, voorts is het materiaal slagvast en zelfs bij hogere temperaturen uiterst stabiel. Een belangrijk detail wat zich kan onderscheiden van anderen is de geïntegreerde dichtingstechnologie uit EPDM. Deze dichtingen bieden een goede elasticiteit en levenslange werking. Het Schüco Kunststof systeem is volledig recycleerbaar.

Ramen

Moderne kunststof ramen hebben een zeer lange levensduur. Met Schüco kunststof ramen kiest u voor de beste kwaliteit tot in elk detail. Ze zijn erg energie-efficiënt, vragen minimaal onderhoud, hebben een hoge stabiliteit, lange levensduur en soepele werking en er is een ruime keuze qua kleuren.

Deuren

De deur is het centrale element in elke gevel. Een Schüco kunststof deur is een blikvanger en onderstreept het karakter van uw woning. Naast het esthetische aspect beschikt een deze deur nog van een goede inbraakwerendheid en maximale isolatie. Met Schüco krijgt u de beste kwaliteit tot in detail: onze deuren zijn bovendien uitgerust met de nieuwste dichtingstechnologie. Met extra toebehoren kan de deur nog verder worden gepersonaliseerd.

Schuiframen

Het AD schuifsysteem van Schüco kan als terras- of winterdeur worden ingezet. Dit schuifsysteem beschikt over de beste thermische eigenschappen. Typerend zijn tevens de smalle aanzichtbreedtes voor maximale lichtinval en een eenvoudige bediening van de vleugel, ook bij verhoogde vleugelgewichten.

Schüco AD 150

standaard in combinatie met dubbel glas

Schüco AD 167

performanter en grotere afmetingen

Kleuren en texturen

Zoals het spreekwoord zegt valt er over kleuren niet te discussiëren. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeur. Om aan iedereen zijn behoeften te kunnen voldoen biedt Depa dan ook een groot gamma van kleuren aan. Te kiezen uit gekleurd in de massa of een renolit folie (generfd, granulé of mat).