Glas ramen en deuren

De keuze van het glas is uiterst belangrijk

Licht en isolatie

Onze partner Saint-Gobain is marktleider op gebied van hoogwaardige beglazing voor leef- en werkomgevingen. Elk glastype heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en sterktes.

Isolerend glas

Isolerende hoogrendementsbeglazing met superieure prestaties op het vlak van thermische isolatie die voldoet aan de hoogste eisen wat energiezuinigheid en comfort betreft met een aanzienlijke besparing op het energieverbruik én een vermindering van de CO2-uitstoot als resultaat.

Climaplus one

Download brochure

Eclaz one

Download brochure

Climatop triple

Download brochure

Zonwerend glas

Isolerende hoogrendementsbeglazing die met zijn uitzonderlijke eigenschappen de directe inval van zonnestralen en -warmte vermindert en bovendien het risico op oververhitting tijdens zonnige dagen beperkt zonder het daglicht en de esthetiek teniet te doen.

Climaplus sun

Download brochure

Geluidswerend glas

Akoestische beglazing, die ook eenvoudig te combineren is in zonwerende en hoogrendementsbeglazing, waardoor de hinderlijke geluidspiek rond de grensfrequentie verdwijnt en een ongeëvenaarde geluidsisolatie bekomen wordt maar waarbij dezelfde optimale veiligheid bij breuk als gewoon gelaagd glas behouden blijft.

Stapid silence

Download brochure

Terminologie

TI = % doorgelaten licht

RI = % buitenreflectie

g = % zonnewarmte die door beglazing gaat

U = thermische isolatiewaarde

ψ = lineaire warmtecoëfficiënt afstandshouder