Aluminium ramen en deuren

Waar esthetiek, sterk en modern centraal staan

Aluminium schrijnwerk

Wat u ook kiest, elk materiaal heeft zo zijn voordelen: aluminium heeft als voornaamste eigenschap dat het licht maar ook sterk is, voor grote raamelementen dus zeer geschikt. Door te werken met de meest recente profielen op de markt kunnen slanke gehelen gecreëerd worden die bovendien ruimschoots voldoen aan de huidige EPB-normen.

Ramen en deuren

De slanke profielen die gelijkliggend zijn aan de buitenzijde zorgen voor een strakke uitvoering en een uitmuntend resultaat. In combinatie met verdoken afwatering wordt het buitenschrijnwerk het visitekaartje van uw woning. Alle profielen voldoen aan de strengste eisen op vlak van water-, lucht- en geluidsdichtheid.

Raam S77

Download brochure

Deur SD77

Download brochure

Steellook

Deze reeks imiteert als geen ander the look and feel van stalen ramen, maar dan met de gunstigere eigenschappen van aluminium ramen. Wij bieden de slankste uitvoering op de markt aan, gecombineerd met Weense kleinhouten en uitzonderlijk isolerende prestaties.

Raam SW103

Download brochure

Deur SD103

Download brochure

Schuiframen

De verschillende configuraties gecombineerd met het hefschuifbeslag zorgen voor uiterst performante schuiframen. De monorail (slim) met een schuivende vleugel aan de binnenzijde zorgt voor een extra mooi resultaat en is de ideale optie om de lichtinval in uw woning te optimaliseren. De uitstekende isolatiewaarden en het superieur design kunnen perfect toegepast worden in de hedendaagse architectuur en wetgeving.

Volato M+

Download brochure

Volato M+ slim

Download brochure

S700

Download brochure

S700 slim

Download brochure

Gordijngevels

Grote raamopeningen vragen grootse profielen. Wij bieden u een topproduct aan voor gordijngevels waarbij we geen enkele moeilijkheid uit de weg gaan. Ook zware en grote glasvolumes vormen voor ons geen enkel probleem.

Trigon

Download brochure

Kleuren

Zoals het spreekwoord zegt valt er over kleuren niet te discussiëren. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeur. Om aan iedereen zijn behoeften te kunnen voldoen biedt Depa dan ook een groot gamma van kleuren (meer dan 400) aan: te kiezen uit ral (mat en blinkend), structuur en lakanodisatie.