Aluminium ramen en deuren

Waar esthetiek, sterk en modern centraal staan

Aluminium schrijnwerk

Aluminium is licht, sterk, goed te onderhouden en corrosie werend. Het perfecte materiaal voor perfecte architectuur. Dankzij de eindeloze vervormbaarheid en veelzijdige mogelijkheden biedt aluminium aan architecten de grootste vormgevingsvrijheid bij de ontwikkeling van toekomstgerichte en ecologisch verantwoorde gebouwen. Moderne gevelelementen van aluminium onderscheiden zich door hun elegant slank design en lage U-waarden. Optimale materiaalsterktes bij de constructie van de systemen zorgen voor een laag grondstoffenverbruik en de mechanische robuustheid en corrosie bestendigheid bieden een lange levensduur en zodoende voor een hoge duurzaamheid.

Ramen

Aluminium ramen van Schüco zijn niet alleen technisch geavanceerd, maar voldoen ze ook aan de hoogste ontwerpeisen. Slanke profielen bieden veel mogelijkheden voor een hoogwaardige uitstraling van uw droomwoning. En de niet zichtbaar ingebouwde beslagen met de bijbehorende elegante handgrepen zijn géén handelsbeslagen maar door Schüco ontworpen, alleen bestemd voor Schüco ramen. Uniek en gegarandeerd altijd de beste kwaliteit van het eindproduct.

Schüco AWS 70.HI

in combinatie met dubbel glas

Schüco AWS 75.SI +

in combinatie met trippel glas

Deuren

Een huisdeur biedt niet alleen directe toegang tot een woning, maar zegt ook iets over het karakter van de bewoners. Schüco deuren combineren talrijke, tijdloze ontwerpen met de hoogste mate van veiligheid, warmte-isolatie, weerbestendigheid en duurzaamheid. Er zijn vrijwel geen grenzen aan de vormgevingsmogelijkheden en creativiteit.

Schüco ADS 70 HD

in combinatie met dubbel glas

Schüco ADS 75 HD.HI

in combinatie met trippel glas

Schuiframen

Of het nieuwbouw of renovatie betreft: de schuifdeuren van Schüco bieden een verscheidenheid aan mogelijkheden en nieuwe designconcepten. Energiezuinigheid, beslag en hoogwaardig design zijn vanzelfsprekend – en qua individuele oplossingen voldoen de schuif- en vouwschuifdeuren aan alle eisen. Barrièrevrij door de geheel vlakke onderdorpel en moeiteloos te bedienen.

Schüco ASE 60

in combinatie met dubbel glas

Schüco ASE 80.HI

performanter in combinatie met trippel glas

Schüco ASE 80 LC

standaard in combinatie met trippel glas

Vliesgevels

Schüco standaard vliesgevelsystemen combineren ontwerpvrijheid met optimale prestaties op het gebied van energie-efficiëntie, automatisering en veiligheid. Ze onderscheiden zich door een slank uiterlijk, hoogwaardig design en de perfecte integratie van functionele inbouwelementen. Innovatieve productie- en montageoplossingen zorgen voor tijdbesparing en kostenefficiëntie en bieden hoge systeembetrouwbaarheid.

Kleuren

Zoals het spreekwoord zegt valt er over kleuren niet te discussiëren. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeur. Om aan iedereen zijn behoeften te kunnen voldoen biedt Depa dan ook een groot gamma van kleuren (meer dan 400) aan: te kiezen uit ral (mat en blinkend), structuur en lakanodisatie.