PVC ramen en deuren

Hoogwaardige raam-, deur- en schuifraamsystemen

PVC schrijnwerk

Ben u op zoek naar een traditionele look en onderhoudsvriendelijk product? Dan is PVC de juiste keuze. Kunststof heeft tevens als groot voordeel dat het als materiaal zelf al zeer goed isoleert. Ook hier wordt de kwaliteit en de vorm door de consument zeer hoog gewaardeerd.

SCHÜCO ALS VASTE WAARDE

Schüco is één van de toonaangevende aanbieders van hoogwaardige raam-, deur-, en gevelsystemen van kunststof. De producten van Schüco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid.

Ramen en deuren

De verschillende Schüco profielreeksen kunnen zowel binnen als buiten in een groot aanbod verschillende kleuren verkregen worden. De stevigheid wordt door interne stalen profielen gewaarborgd en zal tevens eventuele uitzettingen minimaliseren. De beste Uf-waarden op de markt en de mogelijkheid voor allerlei toebehoren zorgen voor de beste keuze voor uw PVC-buitenschrijnwerk.

Living reeks

Download brochure

Living Rondo

Download brochure

Plana

Download brochure

Rustic

Download brochure

Schuiframen

Het hefschuifsysteem behoort tot de top in de PVC wereld. Wij bieden u het intern versterkt schuifraam aan met oneindige mogelijkheden om uw droomproject te realiseren.

Living Slide

Download brochure

AD150

Download brochure

AD167

Download brochure

Kleuren

Zoals het spreekwoord zegt valt er over kleuren niet te discussiëren. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeur. Om aan iedereen zijn behoeften te kunnen voldoen biedt Depa dan ook een groot gamma van kleuren aan. Te kiezen uit gekleurd in de massa of een renolit folie (generfd, granulé of mat).