PVC RAMEN EN DEUREN

Waar isolatie en topkwaliteit centraal staan


 

PVC SCHRIJNWERK


Ben u op zoek naar een traditionele look en onderhoudsvriendelijk product? Dan is PVC de juiste keuze. Kunststof heeft tevens als groot voordeel dat het als materiaal zelf al zeer goed isoleert. Ook hier wordt de kwaliteit en de vorm door de consument zeer hoog gewaardeerd.


SCHÜCO ALS VASTE WAARDE

Schüco is één van de toonaangevende aanbieders van hoogwaardige raam-, deur-, en gevelsystemen van kunststof. De producten van Schüco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid.

 

KLEUREN


Zoals het spreekwoord zegt valt er over kleuren niet te discussiëren. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeur. Om aan iedereen zijn behoeften te kunnen voldoen biedt Depa dan ook een groot gamma van kleuren aan. Er moet wel een onderscheid gemaakt worden tussen:

GEKLEURD IN DE MASSA

Dit betekent dat er kleurpigmenten zijn toegevoegd aan de PVC-massa. Zo wordt een profiel in zijn meest zuivere vorm ontwikkeld. Dit in de massa gekleurde assortiment bevat naast de klassieker wit (ongeveer RAL 9016) ook een afwerking in crème wit (ongeveer RAL 9001). Deze tinten geven je raam een zachte uitstraling.

RENOLIT FOLIE

Bij deze wordt kleur verkregen door de verlijming van een folie (onder temperatuur en druk). Deze meerlagige folie, waarvan de bovenste laag bestaat uit transparant acryl, is kleurecht en lichtbestendig. Hier zijn er twee verschillende uitvoeringen, generfd (cfr. hout) en granulé (cfr. structuurlak) met elk tal van verschillende kleuren. Zie kleurenwaaier.